2020 bmw 2 serisi

2020 BMW 228i xDrive Gran Coupe Bir Yılda Bizi Kazanır mı?

2020 BMW 228i xDrive Gran Coupe Bir Yılda Bizi Kazanır mı?

Bu ne? Bu şeyi kim satın alacak? Neden var? Bunlar, insanların 2020 BMW 228i xDrive Gran Coupe hakkında (güvenli bir mesafeden) sorduğu soruların sadece bir kısmı. Mercedes-Benz CLA-Class tek rakibi olarak 2020 BMW 2 Serisi Gran Coupe niş bir model. Sadece bu nedenle, tüketicileri bu tuhaf lüks sedan hakkında bu kadar çok soru sordukları ya da BMW’nin böyle bir model sunduğunu bile bilmedikleri için suçlamıyoruz.

Efsanevi 3 Serisi’nin altında yer alan 2020 BMW 2 Serisi Gran Coupe, Alman otomobil üreticisinin serisindeki en küçük sedan. BMW’nin en yeni giriş seviyesi otomobili olan 2 Serisi Gran Coupe, yeni tüketicileri – özellikle de gençleri – markanın içine çekmekle görevlendirildi. Bu, 2 Serisi Gran Coupe’nin diğer lüks rozetli subcompact otomobillerle ve yaklaşık 30.000 ila 40.000 $ arasında fiyatlandırılmış tam yüklü ana model modellerle rekabet etmesi gerektiği anlamına geliyor.

2020 BMW 228i xDrive Gran Coupe Bir Yılda Bizi Kazanır mı?

2 Serisi Gran Coupe’yi kalabalık bir otoparkta bile başka hiçbir şeyle karıştırmayacaksınız. Dış tasarım, 2019 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda bir tartışma noktasıydı ve bebeği Bimmer’ın 2020’ye kadar en tartışmalı yönü olmaya devam ediyor. Diğer BMW Gran Coupe modelleri gibi, 2 Serisi Gran Coupe’nin de bir tavan çizgisi var. Kompakt boyutlar ve düşük kayma profili, arkada bir arka kapak olabileceğini düşündüren garip bir kısa desteğe neden olur. Ayrıca, sizi parçalara ayırabilecek gibi görünen büyük boy böbrek ızgaraları ile birlikte X2 benzeri bir kupa da alırsınız.

Sürpriz bir hareketle BMW, 2 Serisi Gran Coupe’ye cömert bir standart ekipman listesi verdi. Buna LED farlar, Apple CarPlay entegrasyonu (2020’nin sonlarında Android Auto vaat edildi), 10 yollu elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar ve şerit kalkış uyarısı, kör nokta monitörü, arka çapraz trafik uyarısını bir araya getiren Aktif Sürüş Asistanı paketi dahildir , ileri çarpışma uyarısı ve ön otomatik acil durum frenlemesi. Uzun vadede, gömülü navigasyon, lezzetli çikolata kahverengi iki ton deri döşeme, iki 10.3 inç ekran, 18 inç jant ve uyarlanabilir LED farlar gibi ekstralar da geldi. Ayrıca uyarlanabilir hız sabitleyici, otomatik kendi kendine park etme sistemi ve 16 hoparlörlü Harman Kardon surround ses sistemi de alabilirsiniz, ancak örneğimiz bu özelliklerle birlikte gelmedi.

2020 BMW 228i xDrive Gran Coupe Bir Yılda Bizi Kazanır mı?

2020 BMW 2 Serisi Gran Coupe, X1, X2 ve Mini’nin daha büyük modelleriyle aynı UKL2 platformunu paylaşan ABD’deki ilk FWD tabanlı BMW sedan. ABD’deki tüm 2 Serisi Gran Coupe modellerinde dört tekerden çekiş olmasına rağmen, araç esas olarak önden çekiş modunda çalışır ve yalnızca ekstra çekişe ihtiyaç duyduğunuzda arka tekerleklere yüzde 50’ye kadar tork gönderir. Uzun vadeli 228i Gran Coupe’mizde bir M Sport süspansiyon ve özel direksiyon kalibrasyonu ekleyen M Sport paketi de bulunuyor. 2.0 litrelik turbo I-4, SUV kardeşlerinde olduğu gibi 228 hp ve 258 lb-ft tork üretiyor. EPA yakıt ekonomisini standart sekiz vitesli otomatik şanzımanla 23/33 mpg şehir / otoyolda değerlendiriyor.

BMW’nin yeni küçük sedanıyla daha fazla zaman geçirmeyi dört gözle bekliyoruz. Otomobilin niş ve giriş seviyesi konumlandırması ilgimizi çekiyor ve bu formülün günümüzün sürekli değişen otomotiv ortamında nasıl bir etkisi olduğunu görmek istiyoruz. 2020 2 Serisi Gran Coupe, kaputunu süsleyen BMW rozetine kadar yaşayacak mı yoksa X1 ve X2 gibi fikirleri bölecek mi? 2 Serisi Gran Coupe, baz 3 Serisi’nden daha iyi bir seçenek mi? İnsanların bize araba hakkında sorduğu soruların cevaplarını bulacak mıyız? Bütün bunları yapmak için bir yılımız var. Yol boyunca, 2020 BMW 228i xDrive Gran Coupe bazı sürprizler de bulmayı umuyoruz.

3 Yorum var “2020 BMW 228i xDrive Gran Coupe Bir Yılda Bizi Kazanır mı?

  1. Güzel bir arabaya benziyor, zaten sedan modellerinde bmwnin üstüne pek tanımıyorum.
    Gerçekten harika bir iş çıkarmışlar, bir sonraki modelini merakla bekliyoruz.

  2. BMW işte araba diyince ilk akla gelen. Sportif ve rahatlık düşünen zengin kişiler için güzel bir araba. Umarım burada da vergi düşer de bizde böyle güzel arabalara sahip oluruz.

  3. Eskiden spor arabalar ve bmw dediğimizde akla küçük ve alçak arabalar gelirdi. Şimdi ise spor arabalar bile cip şeklini almış. Çokta güzel olmuş ama 1 bmw 2 daire hatta bazı ilçeler de bina fiyatına oldu mu almak zorlaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

erkek undercut saç modeli Önceki Yazı Erkekler İçin En Havalı Undercut Saç Modelleri
peaky-blinders-tarzi Sonraki Yazı Peaky Blinders Tarzı: Birmingham Kingpins’inin Görünümü